Curia Thuiszorg

  Curia thuiszorg is een multiculturele organisatie die zorg biedt aan mensen, ongeacht hun leeftijd en beperking(en). Wij doen ons uiterste best om belangen te behartigen ongeacht uw afkomst en geloof. Onze team bestaat uit ervaren zorgverleners die alles voor u inzetten om professioneel zorg te leveren.

  Onze werkwijze

  In 5 stappen de ondersteuning die u wenst
  Onze werkwijze helpt u grip te houden op de situatie. Geen nodeloos ingewikkelde procedures, wel in 5 eenvoudige stappen naar zorg en ondersteuning die volledig is afgestemd op uw wensen en voorkeuren.

  1. Kennismaking

  De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom willen we u graag persoonlijk ontmoeten voor we voor u aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens het intake gesprek brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

  2. Organiseren

  Na het intake gesprek stelt onze verpleegkundige de indicatie en het zorgplan voor u op.
  Tevens bespreken wij met u deze zorgplan en hieruit maken wij een rooster voor u op.

  3. Het Zorgteam

  Hulp door Curia is altijd persoonlijk. Op basis van uw wensen formeren wij een klein vast team van gediplomeerde zorgverleners. U heeft dus altijd een bekend gezicht over de vloer. Wij doen ons uiterste best de juiste zorgverleners te signaleren en richten ons daarom op ervaring én persoonlijkheid.

  4. Start Zorg

  Als u akkoord bent met het team wat wij voor u hebben uitgekozen, dan kunnen we starten met de zorg. Dit betekent dat wij er voor u zullen zijn op de momenten die u heeft gekozen, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Wij vragen u regelmatig hoe het gaat met de zorg en of u tevreden bent met de hulp die bij u wordt geleverd.

  5. Ondersteuning

  Wij als Curia staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. U kunt ons te allen tijde bereiken voor eventuele vragen of opmerkingen. Tevens helpen wij u graag met het aanvragen van hulpmiddelen.

  © Copyright 2018 - Curia Thuiszorg - Realisatie: Faktor 22
  Curia Thuiszorg